| Filmy | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
NICátko
Poeet p?íspivku : 36 Age : 32 Registration date : 13. 07. 07
| Předmět: Filmy Fri Jul 13, 2007 11:40 pm | |
| Jaký film ste zrovna viděli? Nebo nějaký doporučíte? Který film vás dostal? Tady se můžete rozepsat .. Snad nevadí tohle téma .. | |
|
| |
Nienna
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Sun Jul 15, 2007 10:40 pm | |
| Ha! Zvládla jsem to a nezaložila tohle téma sama Ale ještě pár dní a udělala ybch to, protože jsem šílenej filmovej fanda Tááákže...poslední dobou mě hodně zaujal film Simone, už jsme se o tom s holkama bavily. Jinak v pátek běžel další díl Četnických humoresek, a skoro celej se odehrával na naší ulici Jestli to někdo z vás viděl, tak to bylo jak tam na rohu bylo to zlatnictví, a ta ulice vedle kostela... Já tenhle seriál úplně miluju Hlavně Ivana Trojana a ty jeho vtípky s Tomášem Töpferem a spol... | |
|
| |
vika
Poeet p?íspivku : 62 Age : 32 Localisation : slovakia Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Sun Jul 15, 2007 10:51 pm | |
| no ja tiez strasne oblubujem filmy.. rada si kuknem hocico. naposledy som asi videla POTC3. no a filmy ktore si kuknem rada vzdy napr. Forest Gump, Butterfly effect tie dva su uplne super hlavne druhy a potom rozpravky napr shrek.. dvojka je najlepsia no jasne a skoro som zabudla POTC a pravdaze HP | |
|
| |
Misqui
Poeet p?íspivku : 47 Age : 34 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Mon Jul 16, 2007 11:49 am | |
| Jo Piráti jsou super, sice jsem zatím viděla jsen první díl a ty druhé dva marně sháním ale to se dožene do HP jsem úplný magor, všichni mně říkají že jsem blázen a že je to kravina pro malé děcka, ale já s tím nesouhlasím no a ještě mám ráda Drž hubu a taky Dobu ledovou, tu si pouštím v těchto vedrech stále dokola | |
|
| |
NICátko
Poeet p?íspivku : 36 Age : 32 Registration date : 13. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Mon Jul 16, 2007 11:24 pm | |
| Já byla v pátek v kině na filmu .. Hudbu složil, slova napsal .. Já mám prostě nejradši romantický komedie .. A tohle byl fakt dokonalej film .. Doporučuju | |
|
| |
Emm:)
Poeet p?íspivku : 61 Age : 32 Registration date : 09. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Sat Jul 21, 2007 12:09 am | |
| já viděla naposledy Titanic | |
|
| |
Nienna
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Tue Aug 14, 2007 7:33 pm | |
| Muž na měsíci je úžasnej film, taky ten novej Bond je skvělej, kromě Conneryho nejlepší Bond ... hrozně se mi línil i film The Piano, četla jsem i knížku a obojí super. | |
|
| |
vika
Poeet p?íspivku : 62 Age : 32 Localisation : slovakia Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Wed Aug 15, 2007 5:21 pm | |
| mne sa paci film od Sveraka Kolja.. neviem ci ste to niekto videli ale je to super film | |
|
| |
Misqui
Poeet p?íspivku : 47 Age : 34 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Filmy Thu Aug 16, 2007 12:13 pm | |
| - vika napsal:
- mne sa paci film od Sveraka Kolja.. neviem ci ste to niekto videli ale je to super film
jé na tom jsem byla v kině s našima když jsem byla ještě malá... pamatuju si jen že jsem tam usnula, no a od té doby jsem to neviděla, ale prý to byla sranda | |
|
| |
Bee
Poeet p?íspivku : 19 Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Filmy Mon Feb 04, 2008 10:02 pm | |
| Ja som vcera videla taky krasny od veci film, o ktorom sa radsej nebudem vyjadrovat XD hugh grant tam hral este ked bol taky mladucky XD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Filmy | |
| |
|
| |
| Filmy | |
|